Kdo řídí světové finance

21.02.2015 10:46

Nikým nevolená a přitom mocná mezinárodní organizace, o které jste možná ještě nikdy neslyšeli, ovládá tajně dodávky peněz po celém světě. Nazývána Bank for International Settlements, zkr. BIS, (volně přeloženo jako Banka pro mezinárodní finanční řízení/dohody) a to jako ústřední banka pro všechny centrální banky. S ústředím ve Švýcarsku ve městě Basel s dalšími pobočkami v Hong Kongu a Mexico City. Tato niBank for International Settlementským nevolená a nikomu se nezodpovídající centrální banka světa je kompletně odproštěna od všech mezinárodních práv a jakýchkoliv daní. Jednoduše řečeno nezodpovídá se žádné vládě na světě. Za druhé světové války byla hojně využívána nacisty pro praní peněz. V současné době je jejím hlavním účelem přímé řízení centrálně-plánovaného globálního finančního systému. Každé dva měsíce se ve městě Basel ve Švýcarsku na hlavním ústředí BIS konají meetingy všech jejich členů, kde probíhají rozhodnutí ovlivňující život každého muže, ženy a dítěte na planetě, kteří nemají jakékoliv právo cokoliv změnit a říci svůj názor. Bank for International Settlements (BIS) je organizace, kterou si založili globální elity ve svůj prospěch jako jeden z klíčových pilířů světového hospodářského systému. Je velmi smutné, že jen velmi málo lidí zná Bank for International Settlements, zkr. BIS, (volně přeloženo jako Banka pro mezinárodní finanční řízení/dohody) a o to méně lidí ví, že se BIS shromažďuje každé dva měsíce v Basileji. Více než tucet bankéřů se tu setkává každé dva měsíce o nedělích při večeři v 18. patře “válcové budovy” s výhledem na Rýn. Jde o vůdce světových bank, zastupující země s ročním HDP větším než 51 trilionů dolarů ($51.000.000.000.000). Setkání se konají za zavřenými dveřmi bez zaměstnanců a obsluhy. 

Osud světové ekonomiky v rukách soukromých bankéřů? To nezní moc demokraticky.

Elity se domnívají, že takhle velká rozhodnutí jsou příliš důležité na to, aby o nich lidé mohli rozhodovat. Proto je elitami založeno několik mezinárodních institucí, aby mohli pracovat nezávisle na demokratickém postupu jako je již výše zmiňovaný BIS. Zajímavostí je, že takové věci byly plánované už v minulosti. Důkazem tahání za nitky elitami může být citát z knihy profesora historie Carrolla Quigleyho z univerzity v Georgetownu, kterou napsal v roce 1966, kde se mimo jiné zmiňuje o velkých plánech elit a založení BIS. 

Síla finančního kapitalismu má za cíl vytvořit světový systém finanční kontroly v soukromých rukách, která by byla schopná ovládat politický systém každé země a jejich ekonomiky. Tento systém by měl být řízen feudálním způsobem centrálními/národními bankami po celém světě, které by jednaly ve shodě formou tajných smluv a častých soukromých setkání a konferencí. Vrcholem celého systému měla být Banka pro mezinárodní finanční řízení v Basileji ve Švýcarsku jako soukromá banka vlastněná a řízená světovými centrálními bankami tj. soukromými korporacemi.

 

(Zdroj https://surfuji.cz/, volně přeloženo ze zdroje: www.infowars.com/who-controls-the-money-an-unelected-unaccountable-central-bank-of-the-world-secretly-does/)